2018 yılı Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır.

İlgili Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonunun ve Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun, Akademik Teşvik Yönetmeliği çerçevesinde yaptıkları değerlendirmeler neticesinde Akademik Teşvik Başvuru sonuçları açıklanmıştır. Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun kendilerine ait karar tutanağını görmek isteyen öğretim elemanlarımız akademiktesvik.mu.edu.tr adresine e-posta atarak belgelerini talep edebilirler (sadece mu.edu.tr adresli kişinin kendisine ait eposta’ya yanıt verilir)

Akademik Teşvik Yönetmeliği çerçevesinde ilan edilen puana itiraz etmek isteyen öğretim elemanlarımız, 6 Şubat 2019 tarihine kadar bireysel olarak Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonuna yazacakları resmi dilekçe ile Rektörlük Genel Evrak Biriminden dilekçelerini kayıt ettirerek başvurularını yapabilirler. Yapılan itirazın değerlendirmenin hangi kısmına/kısımlarına ait olduğu ve varsa itirazı destekleyecek şekilde yönetmeliğe göre geçerli olabilecek evrak sunulmalıdır.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu değerlendirmeleri yönetmelik çerçevesinde istenen ve komisyon tarafından oluşturulan “Gereken Belgeler” listesine göre yapılmış olup eksik belgeli faaliyetler değerlendirilememiştir.

Sonucunuza ulaşmak için tıklayınız (MUYBİS sistemine giriş yaptıktan sonra sol taraftaki akademik teşvik sonucu menüsünden sonuçlarınızı görebilirsiniz).

 

Son Güncelleme Tarihi : 31.01.2019 19:08:39 Okunma Sayısı : 5470

Son Duyurular