Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

2019 Faaliyet Yılına ilişkin "Akademik Teşvik Başvuru Takvimi" akademiktesvik.mu.edu.tr adresinde yayınlanmıştır.
2019 yılına ilişkin başvuru değerlendirme ve itiraz süreçlerinin sorunsuz bir biçimde yürümesi için, başvuru sahiplerinin ve Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonlarının her aşamada azami hassasiyet göstermesini rica ederim.
 
Başvuru yapmadan önce;
·         27.06.2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan “Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği”ni mutlaka dikkatlice okuyunuz.  
·         YÖKSİS girişinde sağlanan yardım dokümanı sürekli güncellenmektedir, yardım dokümanını lütfen okuyunuz.
·         Başvuru sahibinin akademik faaliyetler için hangi kanıt belgeleri sunacağı ile ilgili bir liste yapması önerilir.   
·         Beyan edilen faaliyetlerin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu tarafından hazırlanan "Akademik Teşvik Başvuru Rehberi"nde anlatıldığı gibi kanıt belgelerinin sunulması gereklidir. Kanıt belgelerinin bulunmaması halinde puanlama yapılması mümkün olmayacaktır. 
·         Hangi belgelerin gerektiği akademiktesvik.mu.edu.tr  adresinde ve 27.06.2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan “Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği” esas alınarak hazırlanan "Akademik Teşvik Başvuru Rehberi"nde  açıklanmaktadır.
·         Lütfen yönlendirmeler için akademiktesvik.mu.edu.tr web sayfasında yapılan duyuruları ve akademiktesvik@mu.edu.tr adresinden gelen e-postaları takip ediniz.
 
2019 Faaliyet Yılına Akademik Teşvik Başvuru sürecinin tüm aşamalarında göstereceğiniz hassasiyet ve yardımlarınız için teşekkür eder, üzerine büyük sorumluluk düşen "Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonları"nda görevli öğretim elemanlarımıza kolaylıklar dilerim.

* Duyuru metnini indirmek için tıklayınız.
  

Rektör Yardımcısı
Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanı
Prof. Dr. Bakiye UĞUR
 

Son Güncelleme Tarihi : 31.12.2019 08:53 Okunma Sayısı : 1588

Son Duyurular